elbasaniplus.com
Masat e marra nga Policia e Elbasanit për të siguruar mbarëvajtjen e festës së ndërrimit të viteve - ElbasaniPlus
Policia e Elbasanit me qëllim krijimin e një mjedisi të sigurt për qytetarët, ka marrë një sërë masash shtesë për të siguruar mbarëvajtjen e festës së ndërrimit të viteve. Është hartuar një plan masash në të cilin janë përcaktuar objektivat dhe detyrimet për strukturat e saj për këtë fundviti, nëpërmjet të cilave synohet: ◇ Rritja …
ElbasaniPLUS