drenicasot.com
Arrestohet personi i kërkuar në Sankoc të Drenasit - Portali Drenica Sot
Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka arrestuar përsonin e kërkuar në fshatin Sankoc të Drenasit. Në njoftim thuhet: Në bazë të urdhëresës së Gjykatës, është arrestuar i kërkuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës.