drenicasot.com
Qeveria e Katarit ndanë 20 milion euro për Shqipërinë - Portali Drenica Sot
Qeveria e Katarit ka ndarë 20 milion euro pas tërmetit që goditi Shqipërinë. Pas Emirateve Arabe me 3 milion, Vatikanit me 100 mijë, Greqisë me 2 milion dhe afër 8 milion nga Kosova, kalohet shifra prej mbi 35 milion euro. Kjo është ndihma më e madhe që i është bërë Shqipërisë pas tragjedisë së tërmetitRead More