drenicasot.com
Drenasi dhe Komorani do të dezinsektohet, komuna ka këtë kërkesë për qytetarët - Portali Drenica Sot
Të premten dhe të shtunën dezinsektohen hapësirat publike në Drenas dhe Komoran Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjencë, të premten dhe të shtunën në mbrëmje do të vazhdoj implementimin e projektit për dezinsektimin e qendrës së qytetit në Drenas dhe qendrës së Komoranit në fazën e dytë të dezinfektimit. Ky projektRead More