drenicasot.com
DRENA - RUKOLLI SHPETON NGA SHUARJA KV “SKËNDERAJN” - Portali Drenica Sot
Para pak ditësh klubi më i suksesshëm në komunën e Skenderajt, KV “Skënderaji” në mungesë të mbështetjes financiare veç kishte njoftuar se klubi i vetëm i volejbollit për femra i KV ”Skënderaji” veç ishte dorëzuar në mungesë të mjeteve financiare. Zakonisht në ditë të vështira, gjenden edhe njerëz e kompani që bëjnë zgjidhje dhe iRead More