drenicasot.com
Kryetari Lladrovci uron për fushatën e korrje-shirjes në Drenas - Portali Drenica Sot
Me rastin e fillimit të fushatës së korrje-shirjes, kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka uruar hapjen e fushatës së korrje shirjeve në Komunën e Drenasit. Komuna me kohë ka bërë të gjitha përgatitjet e duhura, ku fillimisht ka formuar Komisionin i cili do të përcjell fushatën e korrje-shirjes dhe pasi që KomisioniRead More