cska.net
АЛЕ, ШАМПИОНИ СМЕ! АЛЕ, САМО ЦСКА! Левски-ЦСКА 0-3 25.10.2014
АЛЕ, ШАМПИОНИ СМЕ! АЛЕ, САМО ЦСКА! Левски-ЦСКА 0-3 25.10.2014