breziiri.com
Vogëlushja siriane Maya dhe babai i saj presin ditën kur do të ecin
Vogëlushja siriane Maya Meri, e cila është sjellë në Turqi për trajtim derisa po përpiqej ta kalojë jetën e saj në një kamp në Idlib të Sirisë me një mjet