breziiri.com
Princi saudian premton eliminimin e ndikimit të “Vëllezërve muslimanë”
Zëvendës udhëheqësi i Vëllezërve muslimanë, dr. Ibrahim Munir shpreh keqardhje dhe gjykon premitin e princit saudian, Muhamed Ibën Selman se do ta eliminojë atë që ka mbetur nga ideologjia e