breziiri.com
Mbi dy milionë haxhinj mbërrijnë në Arafat
Mbi dy milionë haxhinj kanë mbërritur në Arafat ku falën namazin e drekës dhe ikindisë, raporton Anadolu Agency (AA). Në kodrën e Arafatit, haxhinjtë kryejnë njërin nga ritualet themelore të