breziiri.com
Ja pse Pejgamberi a.s. na ka porositur t’i tundim çarçafët para gjumit
Shikoni insektin në foto! Insekti është zmadhuar mijëra herë në mikroskop. Bëhet fjalë për morra që kryesisht jetojnë në batanije, çarçafë dhe jastëkë, ndërsa larja dhe pastrimi i këtyre nuk