breziiri.com
Ibrahim Karagül: Perëndimi është në luftë me Islamin
Kryeredaktori i gazetës turke Jeni Shefek dhe TVNet, Ibrahim Karagül, të mërkurën analizoi zhvillimet e fundit në Lindjen e Mesme, duke përfshirë ngjarjet e fundit në Arabinë Saudite. "Ajo që