breziiri.com
Erdogan: Evropa ka vdekur në Bosnjë dhe është varrosur në Siri
Kreu i shtetit turk mori pjesë dhe mbajti një fjalim në programin përkujtimor “Alija Izetbegoviç në 14-vjetorin e vdekjes”, organizuar në Qendrën Popullore të Kulturës dhe Kongreseve, pjesë e Kompleksit