breziiri.com
Edhe heshtja është sëmundje!
E vret kënaqësinë dhe e pengon gëzimin ... Janë katër shenja të kësaj sëmundjeje, andaj duhet të ruhemi prej tyre! Dr. Ratib Nabulsi thotë: “Ekziston sëmundja e heshtjes dhe ajo