beerfestkosova.com
Edicioni i 7 i “Beerfest Kosova”
MODUS shpk, organizator i ‘BeerFest Kosova’ njofton se festivali i parë dhe më i madh i birres në Kosovë, do ta mbajë edicionin e 7 të tij prej 26 deri më 30 korrik, në qendër të kryeqytetit (Prishtinë) tek parkingu prapa Pallatit të Rinisë. “Në 7 vjetorin e BeerfestKosova, në lokacionin e ri, e gjithë hapësira