arbresh.info
3 gjëra që duhet të bëni para se të leni punën
Çdo ditë, njerëz të panumërt zgjohen dhe vazhdojnë të kryejnë punën që nuk u pëlqen aspak. Ata e llogarisin punën vetëm duke numëruar orët dhe ku ndjehen se shefi i tyre është fatkeqësi e ekzistencës së tyre, shkruan arbresh.info. Dhe prap, si një rutinë e pathyeshme, të nesërmen sapo e përfundojnë filxhanin e kafes ata …