apologjika.com
Dashuri e mahnitshme (Dëshmi Besimi)
Mutee’a Al-Fadi Unë kam qenë një mysliman shumë i devotshëm i lindur dhe rritur në Arabinë Saudite. Për 20 vite të jetës sime kam praktikuar mësimet e Islamit në Arabi në çdo aspekt të jetës sime. …