apologjika.com
Kush është Perëndia?
Perëndia është Krijuesi i Botës dhe i Çdo Personi në të. 1 Perëndia sundon mbi krijimin e tij dhe gjithçka që ndodh është vendosur prej tij. Ngaqë Perëndia na ka krijuar, ne i përkasim atij dhe ai …