alb365.al
Arrestohet ballshioti, kërcënoi për shkak detyrës punonjësit e shtetit | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Mallakastër - Teksa punonjesi i zyres permbarimore dhe nje punonjes i policise kpane shkuar per te ekzekutuar nje vendim pretenduesi i prones nuk i ka lejuar ta zbatojne vendimin por me teper dhe i ka
Xhemil Beharaj