alb365.al
"1 Maji"/ Protestuesi: O Skënderbe e mbajte fjalën | | ALB365/ LAJME/ NEWS
Fier - I vetëm dhe me këtë pankarte në dore, Edmond Hoxha ka dale për të dytin vit në sheshin "Evropa" në Fier në shenjë proteste, pikërisht në 1 maj, ditën e punëtorëve. Punëkërkues në sekt
Xhemil Beharaj