abn.al
WhatsApp, tani mund të shpërndani gjithçka - ABN
Prej sot në WhatsApp mund të shpërndash çfarëdolloj dosje apo dokumenti, jo vetëm pdf, foto apo video. Risia është në përditësimin e fundit të aplikacionit aktualisht për Android dhe shumë shpejt dhe për iPhone, thotë faqja e interentit Engadget. Përdoruesit e WhatsApp, mbi 1 miliardë në botë, mund të dërgojnë çdo lloj dokumenti, që ngaRead More