abn.al
Trump urdhëron mbylljen e Konsullatës Ruse në San Francisko - ABN
Administrata e Presidentit Trump urdhëroi Rusinë të mbyllë konsullatën e saj në San Francico, si dhe pakësimin e personelit në ambasadën e Rusisë në Uashington dhe në konsullatën e saj në New York. Këto veprime erdhën si përgjigje ndaj veprimeve të Rusisë për zvogëlimin e stafit diplomatik të SHBA-së në Rusi muajin e kaluar. DepartameniRead More