abn.al
TËRMETI I KORÇËS... - ABN
KORÇA E 1 QERSHORIT 2019 DHE DIBRA E 30 NËNTORIT 1967 Paralele që nuk takohen Nga Abdurahim Ashiku Në Korçë një tërmet i fuqishëm shoqëruar me një zinxhir tërmetesh që nuk pushojnë ka trondit vendin. 65 lëkundje janë regjistruar brenda 30 orëve nga zyra sizmike në Korçë. Lëkundjet janë ndjerë në juglindje të vendit, KorçëRead More