abn.al
Skenderbeu u mund nga Partizani me rezultatin e pastër 2-0 - ABN
Skënderbeu del i humbur nga Beogradi, pasi u mund nga Partizani me rezultatin e pastër 2-0. Ndryshe nga tre vite më parë në fushë nuk kishte dhunë, por në stadium nuk pushuan asnjë moment koret raciste dhe provokimet e tifozëve vendas kundër shqiptarëve. Thirrje ‘Kosova është Serbi” dhe kore raciste kishte gjatë gjithë ndeshjes ngaRead More