abn.al
Rama, të mundur kritikët, të tallur cinikët dhe Luli mënjanë - ABN
Nga Lorenc Vangjeli Edi Rama mundi thellë kritikët, habiti pafund skeptikët dhe talli hidhur cinikët duke fituar bastin që nuk besonte edhe vetë se do ta fitonte në këtë mënyrë e në këtë përmasë. Në përfundim të një beteje epike, në nisje të të cilës ai e pa veten të vetmuar përpara të gjithëve, sotRead More