abn.al
Rama prezaton platformën online për punësimin e studentëve ekselentë - ABN
Prezantohet platforma online për punësimin e studentëve ekselentë, një premtim ky i kryeministrit Edi Rama në dhjetor të vitit të kaluar kur studentët nisën protestat për kushte më të mira akomoduese dhe universitare. I pranishëm në prezantimin e portalit “https://punetembare.gov.al/ kryeministri Edi Rama tha se kjo nuk do bëhej realitet pa protestën e studentëve. Janë 803 vendeRead More