abn.al
Qeveria e Zaevit merr mbështetje nga Banka Botërore - ABN
Banka Botërore do të vazhdojë të japë mbështetje të fuqishme për avancim dhe zhvillim të vendit, ndërsa me ekipin ekonomik të Qeverisë do të punohet në konfirmimin dhe mbështetjen e prioriteteve afatshkurta të RM-së. Këtë e ka theksuar drejtoresha rajonale e Bankës Botërore për Ballkanin Perëndimor Linda Van Gleder në takimin e sotëm me kryeministrinRead More