abn.al
PANAJOTI KOLOMIHALIS - ABN
MJEKU DHE NJERIU KOLOMIHALI Një shembull humanizmi, në vend të një përgjigje mjekut kirurg të spitalit të Janinës Angelos M. Kappas Nga arkivi i gazetarit E pashë një të “Diele Shqiptare” në televizion. Lexova për të dhe për ekspozitën e tij në Tiranë në shumë gazeta e agjenci lajmesh në internet. Nuk mund tëRead More