abn.al
NJË MJEK RACIST QË E KA MË LEHTË TË MËSOJË GJERMANISHTEN SE SA GEGRISHTEN - ABN
NJË MJEK RACIST QË E KA MË LEHTË TË MËSOJË GJERMANISHTEN SE SA GEGRISHTEN Dhe një rrëfenjë e jetuar me mjekun kirurg TAHIR ALKU Këto mu kujtuan ndërsa gazetat dhe portalet në një shqipe që është mbushur me fjalë të huaja sa të duhet fjalor për t’ua marrë anën, përcillnin me një cinizëm ekstrem fjalëtRead More