abn.al
Nënkryetari i AAK- së, Ahmet Isufi, tha se me këtë formë të protestës presin reflektim të Qeverisë. - ABN
“Qeveria duhet të kuptojë se ka gabuar që për 6 muaj e ka mbajt të bllokuar vendin dhe se tash duhet të reflektojë. Kur e kemi nise iniciativën për kundërshtimin e marrëveshjeve ka qenë çështje jo e qartë për qytetaret, por tash qytetarët e kanë të qartë. Vet qytetarët po angazhohen e po vetorganizohen, po kërkojnëRead More