abn.al
“LOXHA” DIBRANE DHE “LOGJET” MBYLLUR NË “ÇADRA”. - ABN
Mendim Nuk mund ta akuzojë askush Dibrën për moral, një trevë historike e shqiptarëve të asaj e të kësaj ane të kufirit shqiptaro-shqiptar që nderin e ka pas të shkruar pastër në ballë, në shpatë e pushkë, në histori dhe në jetesë. Dibranen nuk mund ta mësojë askush si ta pastrojë shtëpinë, ta mësojë siRead More