abn.al
Letërkëmbim me Xhemal Maton, ekologjisti që e do Dibrën - ABN
Përshëndetje Abdurahim, E lexova shkrimin tuaj dhe problemi mu duk shumë i rëndësishëm dhe kompleks. Unë vetë mësova shumë gjera dhe kuptova që pak e njoh problematikën që do te sjellë ndërtimi i Skavicës. Mendoj se intelektualët e zonës së Dibrës duhet te kërkojnë vlerësimin mjedisor qe është bërë për këtë projekt (është e drejtaRead More