abn.al
Legjenda dhe e vërteta e flamurit të Pavarësisë së Shqipërisë - ABN
Ilustrimi i kopertinës së suplementit Das Interessante Blatt të 12 dhjetorit 1912 është i vetmi imazh i besueshëm deri tani, që na tregon si ishte flamuri i ngritur nga Ismail Qemali ditën e Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë në Vlorë, më 28 nëntor 1912. Para disa kohësh zotni Vasfi Baruti më foli për një fotografi,Read More