abn.al
Kushërinjtë e Saliut kundër kushërinjve të Saimirit - ABN
Nga Mero Baze Ajo që ndodhi në seancën e sotme dëgjimore në Komisionin e Mandatave i përngjau më shumë betejës së fundit kundër reformës në drejtësi, se sa fillimit të vendosjes së drejtësisë në Shqipëri. Një trupë tërësisht e paaftë prokurorësh të motivuar politikisht dhe me lidhje të forta fisnore me Sali Berishën, u shfaqënRead More