abn.al
KRYEAGRONOMËT E POLITIKËS SHQIPTARE - ABN
KRYEAGRONOMËT E POLITIKËS SHQIPTARE Ditë më parë kryeministri ynë u shfaq ekraneve të gjalla të televizioneve, gazetave print e portaleve, në një profesion të ri që ngjalli interes sa në Divjakë, në Fushën e Korçës dhe majëmalesh deri në Shishtavec. Foli për pataten. Nuk tha se ajo “është bukë e gjellë” se me siguri shigjetatRead More