abn.al
Kristo Frashëri: Si e shikoj unë luftën Antifashiste Nacionalçlirimtare të shqiptarëve - ABN
Nga Ben Andoni Kalimi i viteve e bën më të lehtë, por edhe ngatërron shumë gjëra. Në fakt, për historinë shqiptare vjetërsia ka bërë mirë për të parë ngjarjet e shkuara dhe përfshirjen e shqiptarëve në to. Lufta antifashiste shqiptare është një e tillë, që sot e kësaj dite është e privuar nga data eRead More