abn.al
KOHË TJETËR - ABN
NJË MBRËMJE ME FAMILJEN MICOTAQIS Marrë nga libri “Rrëfimet e komshiut” Kisha ditë që nuk e kisha takuar. Më mungonte humori dhe e qeshura e tij, një e qeshur sikur rrjedh nga kroje të thella ujëkristal. Kishte arsye. Kësaj radhe ishte lidhur pas të vëllait që nuk bënte hap pa të, pa iu ngjit përdoreRead More