abn.al
KATËR GRYKËT E MURRËS - ABN
MA RINOVE SHPIRTIN OR MANUKA I SELISHTËS T’mujshe edh’ un’ me fluturue, dojsh edhe un’ me u nisë me ty, m’e pa prap at vend me sy ! ( Filip Shiroka « Shko dallëndyshë » ) E mata disa here derisa e preva të publikoj në gazetë telefonin familjar dhe celularin vetjak. Ndjej se kamRead More