abn.al
Jeta e përditshme në Korenë e Veriut - ABN
Të hash bar, të flesh në dysheme dhe të jesh pa energji elektrike për një kohë të gjatë. Kjo është jeta në Korenë e Veriut. Këto imazhe befasuese janë realizuar brenda vendit komunist nga një fotograf, të cilit i është ndaluar hyrja sërish në Korenë e Veriut. Eric Lafforgue, 52 vjeç, ka qenë pesë herëRead More