abn.al
- Jemi se jemi…a bëjmë një koalicion !? - ABN
Fejton Rrimë se rrimë…a shkulim urof ?! – Jemi se jemi…a bëjmë një koalicion !? Shumë e shumë vite më parë, kur shoqëria ishte më e çiltër e njerëzit më zemërbardhë, kur individi dhe kolektivi kishin një lloj lidhje shpirtërore pa prapaskena, në një ditë vere, në një arë në malësi, ishin mbledhur e kishinRead More