abn.al
Irani ka testuar sistemin e ri antiraketë Bavar 373, i ngjashëm me atë rus S-300 - ABN
Irani ka testuar sistemin e ri antiraketë Bavar 373, i ngjashëm me atë rus S-300, që do të lëvrohet për forcat e armatosura deri në mars 2018, ndërkohë televizioni shtetëror iranian publikoi një bazë sekrete të dronëve mbikëqyrës dhe luftarak. “I gjithë sistemi është kompletuar dhe testet janë kryer”,njoftoi komandanti për mbrojtjen antiajrore, gjenerali FarzadRead More