abn.al
HIQNI KËPUCËT PARA SE TË HYNI NË SHTËPI - ABN
Në shtëpi nuk duhet të hyni me këpucë, ti leni në sallon, të vishni pantoflat dhe të rehatoheni. Sipas disa studimeve shkencore këpucët përbëjnë rrezikshmëri për shëndetin e njeriut në veçanti dhe të gjithë familjes e gjithë shoqërisë në përgjithësi. Ftesës modeste kur hyn në një shtëpi si mysafir “Mos i hiqni këpucët” duhet tiRead More