abn.al
Hahn : Nuk ka asnjë dëshmi për një shkelje të qëllimshme të të drejtave pronësore të shtetasve shqiptarë që i përkasin pakicës kombëtare greke - ABN
Komisioneri i Zgjerimit dhe Fqinjësisë, Johannes Hahn është pozicionuar mbi prishjet e ndërtimeve në Himarë, çështje për të cilën Tirana ka marrë një notë proteste nga Athina zyrtare, e cila pretendon për shkelje të të drejtave pronësore të minoritetit grek. Pak ditë pas reagimit të ashpër të Ministrisë së Jashtme greke, nga Komisioni Europian ështëRead More