abn.al
Erion Braçe : Ministër, ja përse nxehem unë ! - ABN
Zoti Ministër, arsyeja pse ju kam thirrur në këtë interpelancë lidhet me punën e përditshme, jo vetëm tuajën, por edhe të mijëra bujqve anekënd vendit. Bujqësia është sektori më i gjerë i ekonomisë kombëtare dhe, vazhdon të mbajë një peshë shumë të madhe në prodhimin e përgjithshëm kombëtar, nga 20 deri në 22%, njëherësh ështëRead More