abn.al
EMINI... - ABN
EMINI I ASHIKËVE TË BREZHDANIT Elegji për njeriun më punëtor që kam njohur… Emini iku… Iku thjeshtë dhe qetë, siç ikin njerëzit me dinjitet… Për të nuk shkruan gazetat… Shkroi djali i tij, Blerimi në një kënd të faqes për të gjithë, në facebook… E mbuluan ngushëllimet… Si tufa me lule… Si kurora me shkronjaRead More