abn.al
Dritëro Agolli dhe mërgimtarët e rinj - ABN
DRITËRO AGOLLI DHE MËRGIMTARËT E RINJ Nga takimet e gazetarit me njeriun e madh të letrave shqipe Dritëro Agolli, më 13 tetor 2017 do të kishte 86 vjet jetë… Jetë e një njeriu që me “Baltën e Devollit” në trastë u ngjit rrugëve të thepisura të jetës, rreshtave partizane për tu bërë pjesë e fitoresRead More