abn.al
Detaje të dosjes së ndalimit të doganierëve dhe policëve ne portin e Durrësit - ABN
Me urdhër të Prokurorisë së Krimeve të Rënda janë arrestuar 18 persona, mes tyre dhe shefi i postës policore në Portin e Durrësit, Julian Doraci. Mëngjesin e djeshëm në pranga kanë përfunduar 10 punonjës policie në Portin e Durrësit, përfshirë edhe shefin e stacionit policor, si edhe 8 doganierë të Qafë-Thanës, Durrësit e Tiranës, tëRead More