abn.al
Deklaratat e zyrtarëve të lartë serbë për ridizajnim të kufijve në Kosovë, po shihen si të rrezikshme dhe me efekt domino - ABN
Deklaratat e zyrtarëve të lartë serbë për ridizajnim të kufijve në Kosovë, po shihen si të rrezikshme dhe me efekt domino për tërë Ballkanin Perëndimor. Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim në Maqedoni, Ali Ahmeti, thotë se këto gjëra duhet menduar mirë dhe me gjakftohtësi sepse nëse fillon ndryshimi i kufijve, atëherë do të ketë efektRead More