w.webohrid.com
Преподобен Прохор Пчински и Преподобен Јован Рилски • WebOhrid
Преподобен Прохор Пчински Бидејќи се молеше за тоа, Бог му го покажа местото на неговиот подвиг. Тоа место беше на