w.webohrid.com
Света литургија за празникот Преподобен Прохор Пчински и Пренос на моштите на Св.Јован Рилски • WebOhrid
Утре 1ви ноемрви (среда), во манастирот „Св.Климент и Св.Пантелејмон“, Плаошник – Охрид, со почеток во 8:45 часот ќе се служи